Välj en sida

Webb och reklam

Tjänster

Vi gör webbsidor, e-butiker, nyhetsbrev, original, formgivning, annonser, tidningar, magasin, visitkort, utskick, flyers mm…

Som företag behöver man en snygg och förstålig webbsida. Den ska presentera företaget utåt, och oftast är det den man först möts av. Den behöver återspegla det företag som finns där bakom. Vi hjälper dig att lyckas med det!

Vi har stor erfarenhet inom webb och reklam där vi sammankopplar de olika medierna. Då de ska tala samma språk och ha samma uttryck. Vi gör så att ni lyckas nå fram.

Webbsidor

Vi gör webbsidor, e-butiker, landningssidor, SEO mm. En enkel design som kunderna kan hantera utifrån kundnyttan, vi krånglar inte till det i onödan. Men för den delen gör vi inte enkel design, utan formger sajter och trycksaker med kundnyttan i fokus.

Graffiti, streetart och konst

Vi gillar design och vi gillar form. Färgsättning av väggar med målningar, antingen genom en tavla, eller en målning direkt på väggen – Det gillar vi. Det stärker er identitet som företag, ni form, liv och rörelse på kontoret, i lokalen, eller på husfasaden.

Vi har bland annat målat i Magasinet Träning & hälsas nya lokaler i Enköping nu 2020. Och vi har förgyllt Enköpings Idé trädgårdar sommaren 2019 med en målning som skulle hjälpa till att få fram ”ungdoms delen” mer. Vilket vi tycker att vi lyckats med.

Bakgrunden är att jag Fredrik är en konstnär med en bakgrund från graffiti och streetart. Där jag har tagit målandet till tavlor med sprayfärg, men även större uppdrag som att måla väggar, fasader, bilar. Är ni intresserade att veta mer? Ta kontakt så berättar jag mer om hur ni kan förgylla era väggar!

Grafisk form & reklam

Produktion av reklam material, allt från visitkort, flyers, annonser till magasin och tidningar.

Fotografering & film

Vi tar hand om din fotografering eller filmproduktion. Bra foto eller film på er webbsida kan ta er sajt till nya höjder. Eller varför inte en video i sociala medier? Som man brukar säga, en bild säger mer än tusen ord…

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering kan vi såklart också, allt från Adwords till analytics. Sajten i sig är optimerad så långt det går, sen börjar vi jobba med ex Google för att öka er närvaro.

Snabb service

Vi tillhandahåller hög och snabb service till våra kunder. Vi är nästan alltid på plats, om något krånglar (vilket det inte brukar…) så finns vi där och ställer allt till rätta igen.

Våra senaste uppdrag

Med ett erfarenhetsbagage sedan 1995 så finns det en hel del att visa upp. Vi är såklart stolta över projekten, så är det bara! Det finns en härlig blandad kompott av både webb, grafisk form, trycksaker, projektledning, mobilappar mm. Nedan låter vi våra uppdrag tala sitt tydliga språk helt enkelt 🙂

MAGASINET TRÄNING & HÄLSA
Vi har nu lanserat en ny lätthanterlig webb åt Magasinet Träning & Hälsa här i Enköping. Vi har även tagit hand om fotograferingen av personal och anläggningar.

OGR KARATE I ENKÖPING
En ny webb är lanserad åt OGR Karate här i Enköping. En förening som jobbar hårt och blev Årets bästa förening i Enköping. Vi är riktigt glada att vara en del av denna förening och en stolt guldsponsor. Design och produktion av oss.

FRANK PROJEKTPARTNER
Frank har fått en helt ny webb gjord i WordPress.

säg hej!
vi bjuder på en kopp kaffe!

Vi gillar kaffe och bjuder dig gärna på en kopp i vårt hemtrevliga kontor mitt i Enköping.
Ta kontakt med oss, maila Fredrik på fredrik@piliz.se eller ring 0733-86 22 60.

(Ps. vi har Te och vatten också 😉