Välj en sida

En produktionsbyrå i sveriges närmaste stad – Enköping

Våra uppdrag

Vi erbjuder funktionella webbsajter, tar fram grafiska profiler, manualer, annonser, logos, trycksaker, visitkort och mycket mer.

Våra senaste uppdrag

Med ett erfarenhetsbagage sedan 1995 så finns det en hel del att visa upp. Vi är såklart stolta över projekten, så är det bara! Det finns en härlig blandad kompott av både webb, grafisk form, trycksaker, projektledning, mobilappar mm. Nedan låter vi våra uppdrag tala sitt tydliga språk helt enkelt 🙂

Bygglovsproffsen

Bygglovsproffsen är ett heltäckande byggkonsultföretag för små och stora uppdrag, som hjälper dig från första idé till färdig byggnation.

Till Västerås företaget Bygglovsproffsen har vi nu levererat en ny webbsida. Uppdraget var att få till en ny bra site som fungerar både i mobil och dator och som gör det lättare för kunderna att ta steget till att göra en offert förfrågan.

Bygglovsproffsen.se

MAGASINET TRÄNING & HÄLSA
Vi har nu lanserat en ny lätthanterlig webb åt Magasinet Träning & Hälsa här i Enköping. Vi har även tagit hand om fotograferingen av personal och anläggningar.

OGR KARATE I ENKÖPING
En ny webb är lanserad åt OGR Karate här i Enköping. En förening som jobbar hårt och blev Årets bästa förening i Enköping. Vi är riktigt glada att vara en del av denna förening och en stolt guldsponsor. Design och produktion av oss.

FRANK PROJEKTPARTNER
Frank har fått en helt ny webb gjord i WordPress.

säg hej!
vi bjuder på en kopp kaffe!

Vi gillar kaffe och bjuder dig gärna på en kopp i vårt hemtrevliga kontor mitt i Enköping.
Ta kontakt med oss, maila Fredrik på fredrik@piliz.se eller ring 0733-86 22 60.

(Ps. vi har Te och vatten också 😉